batkidaniel**masszázs


A masszázs a test és lélek felüdítése. 

A masszázs képes megszüntetni a szorongást, a stresszt, oldja a feszültséget, csillapítja a fájdalmat és erősíti az immunrendszert. 

Számomra a masszázs nem pusztán a test "gyúrása", hanem egyúttal "gyógyszer" a léleknek is.

Svéd és wellness masszőri végzettséggel rendelkezem, szeretettel várlak az alábbi masszázsok valamelyikére:


-Frissítő-élénkítő vagy relaxáló masszázs

A relaxáló masszázs során ellazulnak a feszült, görcsös izmok, oldódnak az izomcsomók, javul az agy vérellátása. A speciális fogásokkal történő masszázzsal átdolgozom és kilazítom az izmokat, melyek segítenek az esetleges fájdalmak enyhítésében is. Fokozza a vérkeringést, enyhíti az álmatlanságot, javítja az emésztést és csökkenti a stressz hatásait. A masszázs során az alábbi fogásrendszereket használom: - simítások, -dörzsölések, -gyúrások, -ütögetések, -vibrálások, -kimozgatások, -kirázások.

 

- Csokoládé masszázs

A csokis masszázs két részből áll. Az első 20 percben egy teljes testes előkészítő svéd masszázzsal kezdődik, ami segíti az ellazulást és a pólusok kitágulását. A második rész maga a csokoládé masszázs, ahol egy kenhető csokoládé-masszával befedem a bőrfelületet és utána következnek a simító és dörzsölő masszázsfogások. A csokoládé masszázs a háton történik. Ez a masszázstípus hármas erővel fejti ki a hatását: a csokoládé antioxidáns bőr öregedést gátló hatása mellett a köztudottan endorfin termelés serkentésével a lelket is ápolja.

 

- Kleopátra masszázs

Joghurt-méz keverékével történő teljes testmasszázs. Kleopátra fürdött tejben, mézben, ezért volt híresen szép a bőre. A hatóanyagokat kezelés előtt frissen keverem. Teljes kikapcsolódás, lazítás vár Rád masszázs során.

 

- Mézes masszázs

Ez a masszázs valójában egy jellegzetes vákuumhatás létrehozása, melyet leggyakrabban háton alkalmazunk. A mézet felviszem a bőrre, a kezemet rányomom a mézes bőrfelületre, majd a kezemet megemelve, mintegy felemelem a bőrt. A mozdulatok folyamatos ismétlésének következtében erős vákuumhatás jön létre. A kezelt területen fokozódik a vérbőség, a bőr pólusai kitágulnak, melyeket keresztül a méz értékes hatóanyagai beszivárognak. Így mélyen a bőr alá hatolva méregteleníti a bőr alatti szöveteket, majd a vákuumhatás kiszívja a bőrben felhalmozott salakanyagokat. Ez a kezelés erős méregtelenítő, salaktalanító hatással van a szervezetünkre.

 

- Testradír

A testradírozás ugyanúgy hozzátartozik a szépségápoláshoz, mint a hajmosás. Az elhalt hámsejteket időről időre el kell távolítani ahhoz, hogy a bőr egészséges és üde maradjon. A radírozás segíti a bőr természetes regenerációját. A testradírozás során először benedvesítjük a testet, majd a testradírt felviszem gyengéd, körkörös mozdulatokkal a bőrre és bedörzsölöm. Speciális kesztyűvel eltávolítom az elhalt hámsejteket, majd langyos vizes öblítéssel zárom a "szeánszot". 


Ellenjavallatok:

 • fertőző betegségek
 • lázas betegség
 • menstruáció első két napja
 • terhesség első három hónapja
 • veszélyeztetett terhesség
 • heveny, akut gyulladásos betegségek, pl: vese-, ér-, csonthártya- vagy izületi gyulladás
 • trombózis, vénák, visszerek gyulladása
 • csontritkulás
 • fokozott vérzékenységgel járó betegségeknél
 • súlyos szívbetegség, pacemaker esetén
 • daganatos megbetegedés
 • magas vérnyomás
 • veseelégtelenség
 • porckorongsérv
 • fagyás vagy égés


Akik már jártak nálam:

K. Kata: "Azért járok Hozzád, mert hangulatos a környezet, felépíted és megteremted a bizalmat. Kellő időt szentelsz a vendégekre, ráhangolódsz a delikvensre. Megpróbálod a masszázs során a test és a lélek harmóniáját helyreállítani, érzed mennyire erősen kell masszíroznod, hogy használjon, de ne legyen túl fájdalmas."


M. Ákos: "Nagyon stresszesek a hétköznapjaim, így, amikor végre eljutok Hozzád, abban az egy órában teljesen ki tudok zárni mindent. Sokat fáj a nyakam és a vállam, ami a kezelések után mindig elmúlik."Make a free website with Yola