AKASA-KRÓNIKA


2011 nyarán "véletlenül" kezembe akadt egy könyv az áruházban "Akasa-krónika, hogyan olvasd a lélek feljegyzéseid" címmel. Többször el kezdtem olvasni, de végül október 16-án jutottam el odáig, hogy nem bírtam letenni és végre kiolvastam. Egész életemben kerestem valami "irányt", amit magaménak érezhetek, bármit, ami által akár másoknak is segíthetnék. Elég sokféle irányzatról olvastam, egyet s mást saját bőrömön meg is tapasztaltam, de most először érzem úgy, hogy MEGVAN! Bár még csak a hosszú utam első lépéseit tettem meg, de érzem, hogy ez Az az út! 


Mi az Akasa-krónika? (Idézet Linda Howe Akasa-krónika c. könyvéből) 

Az Akasa-krónika olyan tudati dimenzió, amely az egyes lelkekről és az útjukról készült rezgés-feljegyzéseket tartalmazza. Az Akasa-krónika egy empirikus tudástár, ahol megtalálható minden, amit az összes lélek a létezése során valaha gondolt, mondott és tett - valamint minden jövőbeni lehetősége. Az Akasa-krónika "megnyitása" vagy hozzáférés során a hétköznapi emberi tudatosság szintjéről egy olyan isteni univerzális tudatszintre lépünk, ahol minden szinten felismerjük az Istenivel való Egységünket. Az Akasa segítségével szinte szó szerint bepillanthatunk a földi mennyországba. Az Akasa elrendezése lehetővé teszi az emberek számára, hogy kapcsolatba lépjenek ezzel a spirituális forrással, és hogy a földi időn és téren belül betekintést és iránymutatást nyerjenek, és felismeréseket tegyenek. A Krónika nem tolakodó és nem beavatkozó. Nem hangolódik rá egy adott személyiségre és nem irányítja vagy birtokolja egyetlen emberi szervezet vagy intézmény sem. Nem tartozik kizárólagosan egyetlen valláshoz vagy metafizikai bölcsességet oktató iskolához sem, hanem mindegyik számára hozzáférhető. Az Akasa-krónikában mindenféle információ rendelkezésünkre áll, abból a fontos szempontból azonban mind hasonlóak, hogy mindig felemelik az, akinek a Krónikáját éppen olvassák. A Krónika feladata, hogy információval lásson el minket, feltárja az igazságot, és támogatást nyújtson, s így mindannyian teljesebb, boldogabb életet élhessünk.


Ha megérintett az, amit a Krónikáról olvastál a fenti sorokban és úgy érzed vannak benned kérdések, van bárminemű problémád, amire válaszokat, gyógyírt szeretnél, bátran keress meg! Rövid meditáció után "belépek" az Akasa-krónikádba. Az egészet úgy képzeld el, mint egy hétköznapi, kötetlen párbeszédet. Nem fogunk transzba esni, nem lesz semmi hókusz-pókusz, egyszerűen csak az Univerzum segítségét hívjuk a kérdéseid megválaszolásához. Ha csak további információkra vagy kíváncsi a Krónikával kapcsolatban, akkor is keress bizalommal!