Batki Diána 

kineziológiai stresszoldás, érzelmi intelligencia fejlesztés

+36 30 272 5529

diana.batki@gmail.com

https://sites.google.com/view/batkidiana/home?temp-new-window-replacement=true


Batki Diána vagyok, kineziológiai stresszoldással és érzelmi intelligencia fejlesztéssel foglalkozom.

Tapasztalataim alapján a különböző módszerek, technikák személyre szabott ötvözete nagyon hatékonnyá teszi a problémák gyökerüknél való megragadását, kezelését, felgyorsítja a személyes fejlődést.

A One Brain kineziológiai módszer segítségével a testünk izomválaszaiból juthatunk olyan értékes információhoz ami a tudatunk előtt eddig rejtve maradt.

A RED coaching (radikális érzelmi intelligencia fejlesztés) technika az érzelmi mintázataink tudatos megdolgozását teszi lehetővé, segít hogy társas kapcsolatainkban megteremtsük önazonos működésünket.

10 évet töltöttem HR területen egy multinacionális vállalatnál. Az itt szerzett tapasztalataim sokat segítenek abban, hogy nemcsak a magánéleti területen hanem a hivatással, munkával kapcsolatos kérdésekben is hathatós segítséget nyújthassak.

A klienseimmel való személyes vagy online kapcsolódás során az intuíciómra támaszkodom és a teljes fókuszált figyelmemet adom.

Számomra a siker az, ha a másik ember szemében a felismerést látom megcsillanni.

Anyaként és segítőként is arra törekszem, hogy az együttlét során olyan biztonságos közeget teremtsek, ahol igazi önmagunk lehetünk, mert innen lehet továbblépni, ha félve is de ki a komfortzónából.

Nagyon szívesen foglalkozom gyerekekkel is, lenyűgöz a tisztaságuk, a rugalmasságuk.