Szeretettel köszöntelek!

Batki Dániel vagyok. Egy gyönyörű városban születtem, Egerben. Azon szerencsés emberek közé tartozom, akinek a munkája egyben a szenvedélye is. Jelenleg három területen tevékenykedem, melyek bár különböző szakmák, mégis jól kiegészítik egymást és mindháromban tökéletesen megtaláltam önmagam.


A Zumba oktató

Szüleimnek köszönhetően egy olyan általános iskolában tanultam, ahol már alsó tagozatban órarendi foglalkozás volt a magyar néptánc. Ez tökéletes első lépcsőfok volt ahhoz, hogy a tánc az életem részévé váljon, így a későbbiekben több stílussal is megismerkedtem pl. a rock and roll-al és nem sokkal utána a hip-hop-pal is, amit 17 évesen már gyerekeknek taníthattam is.

2003 és 2005 között működött a saját szervezésű tánc-és modellstúdióm, mely B. D. Stúdió név alatt futott.

2011-ben megismerkedtem a ZUMBA világával. Ez az a stílus, amelyben maximálisan megtaláltam magam. Az a fajta szabadság, amelyet ez az óratípus ad teljesen függővé tett és a mai napig oktatom is. :)


A masszőr

A masszázs világával először édesanyám révén ismerkedtem meg, aki szintén masszőrként és reflexológusként dolgozik. Számomra a masszázs nem pusztán a test "gyúrása", hanem egyúttal "gyógyszer" a léleknek is. Svéd,  wellness, metamorf illetve hawaii lomi lomi masszőri végzettséggel rendelkezem. Halk zene, füstölő, gyertyák, kellemes hangulat és már meg is érkeztünk a nyugalom szigetére. További információkat a 'Masszázs' menüpont alatt találsz.


A life coach

Mindig is kerestem egy olyan vonalat, ahol úgy tudok segíteni másoknak, hogy nem az én "igazságomat" akarom beléjük beszélni, hanem különböző módszerek segítségével a tanácsot kérő "páciens" önmaga jön rá a megoldásra. Én, mint life coach pusztán mankót nyújtok az akadályok leküzdéséhez. Leginkább úgy kell ezt elképzelni, mint egy hegyi vezetőt, aki az út során végig ott van, segítséget nyújt, de a hegyet mindenkinek magának kell megmászni. Érdekes és kalandos önismereti utazás ez, mely előhívja bennünk a rejtett válaszokat, megoldásokat. További információkat a 'Life coaching' menüpont alatt találsz.Szakmai tapasztalataim:

Budapest:

Alfa Dance Tánciskola (hip-hop), B. D. Stúdió (saját), World Class Health Academy (zumba és csoportos óra oktató), Folyondár Sport (zumba oktató), Kacifánt Baba-mama klub (zumba oktató), Indigó Klub  (zumba oktató), Life 1 Wellness (zumba oktató), Mirávos / Tango Místico Studio (zumba oktató)

Daniel's Massage Budapest (masszázs & life coaching)

London:

London Fields Fitness Studio (zumba), Energie Fitness Studio (zumba + egyéb csoportos órák), Tottenham Green Leisure Centre (zumba), Park Road Leisure Centre (zumba), Movingartsbase Táncstúdió (zumba), valamint az alábbi iskolákban táncfoglalkozások gyerekeknek: Stoneydown Primary School, Rushmore Primary School, Urswick Secondary School.


Végzettségem:

- Sportedző (fitnesz és testépítés)

- ZUMBA instruktor

- Hahota-jóga oktató (csoportos nevetés terápia)

- Indoor cycling oktató

- Svéd masszőr

- Metamorf masszőr

- Japan fiatalító arcmasszázs tréning

- Hawaii lomi lomi masszázs tréning

- Life coach

- Közgazdász turizmus-vendéglátás szakon; Szabadidő, rekreáció-animáció szakirány