A masszázs a test és lélek felüdítése. 

A masszázs képes megszüntetni a szorongást, a stresszt, oldja a feszültséget, csillapítja a fájdalmat és erősíti az immunrendszert. 

Számomra a masszázs nem pusztán a test "gyúrása", hanem egyúttal "gyógyszer" a léleknek is.

Svéd és wellness, japán fiatalító arc,- valamint hawaii lomi lomi és metamorf masszőri végzettséggel rendelkezem.  

Szeretettel várlak az alábbi masszázsok valamelyikére:


Relaxáló masszázs

A relaxáló masszázs során ellazulnak a feszült, görcsös izmok, oldódnak az izomcsomók, javul az agy vérellátása. A speciális fogásokkal történő masszázzsal átdolgozom és kilazítom az izmokat, melyek segítenek az esetleges fájdalmak enyhítésében is. Fokozza a vérkeringést, enyhíti az álmatlanságot, javítja az emésztést és csökkenti a stressz hatásait. A masszázs során az alábbi fogásrendszereket használom: - simítások, -dörzsölések, -gyúrások, -ütögetések, -vibrálások, -kimozgatások, -kirázások.


- Sportmasszázs

A sportmasszázs alapvetően sportolók számára ideális, illetve azoknak, akik aktív fizikai életet élnek. Segít a sérülések megelőzésében, mozgás utáni regenerálódásban. A rendszeres masszázs javítja, fejleszti az izmok kondícióját. 


- Csokoládé masszázs

A csokis masszázs két részből áll. Az első 20 percben egy teljes testes előkészítő svéd masszázzsal kezdődik, ami segíti az ellazulást és a pórusok kitágulását. A második rész maga a csokoládé masszázs, ahol egy kenhető csokoládé-masszával befedem a bőrfelületet és utána következnek a simító és dörzsölő masszázsfogások. A csokoládé masszázs a háton történik. Ez a masszázstípus hármas erővel fejti ki a hatását: a csokoládé antioxidáns bőr öregedést gátló hatása mellett a köztudottan endorfin termelés serkentésével a lelket is ápolja.


- Kleopátra masszázs

Joghurt-méz keverékével történő teljes testmasszázs. Kleopátra fürdött tejben, mézben, ezért volt híresen szép a bőre. A hatóanyagokat kezelés előtt frissen keverem. Teljes kikapcsolódás, lazítás vár Rád masszázs során.

 

- Mézes masszázs

Ez a masszázs valójában egy jellegzetes vákuumhatás létrehozása, melyet leggyakrabban háton alkalmazunk. A mézet felviszem a bőrre, a kezemet rányomom a mézes bőrfelületre, majd a kezemet megemelve, mintegy felemelem a bőrt. A mozdulatok folyamatos ismétlésének következtében erős vákuumhatás jön létre. A kezelt területen fokozódik a vérbőség, a bőr pólusai kitágulnak, melyeket keresztül a méz értékes hatóanyagai beszivárognak. Így mélyen a bőr alá hatolva méregteleníti a bőr alatti szöveteket, majd a vákuumhatás kiszívja a bőrben felhalmozott salakanyagokat. Ez a kezelés erős méregtelenítő, salaktalanító hatással van a szervezetünkre.


- Talpmasszázs

A talpmasszázs növeli a szervezet ellenálló képességét. Csökkenti a stresszt és beindítja a méregtelenítést. Általános frissítő és feszültségoldó hatású. Segíti a testi, lelki egészség megőrzését és visszaszerzését, a szervezet öngyógyító erőit aktivizálva.


- Japán fiatalító arcmasszázs

A japán arcmasszázs egy különleges masszázstechnika, melyet nem csak az arcon végzek, hanem nyakon, dekoltázson és vállon is. Ez a típusú masszázs a gravitáció ellen dolgozik, tonizálja az izmokat, az öregedési folyamatokat lassítja. Alkalmazása egészségesebbé és fiatalabbá teszi az arcunkat. A megélénkült vér- és nyirokkeringés gondoskodik sejtjeink friss oxigénnel és tápanyaggal való ellátásáról. Arcunk, nyakunk masszírozása jót tesz a testnek és léleknek egyaránt, szerepet játszik testünk megfelelő mentális és élettani feltételeink kialakításában, mely szükséges egészségünk megőrzéséhez. A masszázs menete: arctisztítás, peeling, krém bedolgozása, masszázs. 

 

- Hawaii lomi lomi masszázs 

A Lomi Lomi szó egyszerűen csak annyit jelent: masszázs. Ez egy gyógyító masszázs, az "érintés művészete", amit az ősi Polinéziából származtatnak.

A Lomi Lomi masszázs mélységét a Hawaii filozófia, a Huna adja.

A Huna filozófia hisz abban, hogy a negatív viselkedés vagy gondolatok, a negatív élmények miatt a test elveszíti a harmonikus együttműködését a környezetével, és a betegségek oka nem más, mint ennek az elveszített harmóniának és a szeretet hiányának a megjelenése fizikai szinten.

A Huna hipotézisének az alapja, hogy minden és mindenki keresi és törekszik a harmóniára és a szeretetre.

Hogyan kapcsolódik ez a Lomi Lomi-hoz?

A legegyszerűbb talán, hogy megértsd, a Lomi Lomi másik neve:

A szerető kéz masszázsa. A folyamatos símogatás, a test teljes egészében való gondozása képessé teszi a masszázson részt vevőt, hogy relaxáljon. A technika egy fontos része a masszázsnak és így a gyógyításnak is. A masszőr a kliensre fókuszál szeretettel és teljes szívével. A masszázs egy áramlás, ami tele van gyógyító energiával.

 


- Testradír

A testradírozás ugyanúgy hozzátartozik a szépségápoláshoz, mint a hajmosás. Az elhalt hámsejteket időről időre el kell távolítani ahhoz, hogy a bőr egészséges és üde maradjon. A radírozás segíti a bőr természetes regenerációját. A testradírozás során először benedvesítjük a testet, majd a testradírt felviszem gyengéd, körkörös mozdulatokkal a bőrre és bedörzsölöm. Speciális kesztyűvel eltávolítom az elhalt hámsejteket, majd langyos vizes öblítéssel zárom a "szeánszot". Ellenjavallatok:

 • fertőző betegségek
 • lázas betegség
 • menstruáció első két napja
 • terhesség első három hónapja
 • veszélyeztetett terhesség
 • heveny, akut gyulladásos betegségek, pl: vese-, ér-, csonthártya- vagy izületi gyulladás
 • trombózis, vénák, visszerek gyulladása
 • csontritkulás
 • fokozott vérzékenységgel járó betegségeknél
 • súlyos szívbetegség, pacemaker esetén
 • daganatos megbetegedés
 • magas vérnyomás
 • veseelégtelenség
 • porckorongsérv
 • fagyás vagy égés